tamborKrálovédvorské pivo Tambor 10 světlé výčepní
Typ: světlé výčepní pivo s obsahem alkoholu 4,3 % obj.
Charakteristika: světlé výčepní pivo s intenzivní hořkostí, lahodné chuti s vyváženou plností a hořkostí, vařené tradiční technologií
Složení: artézská voda z vlastního vrtu 130 m, granulované odrůdy chmele, ječný slad
Minimální doba ležení: 25 dní

Královédvorské pivo Tambor 11 světlý ležák
Typ: světlý ležák s obsahem alkoholu 4,5% obj.
Charakteristika: světlý ležák zlatavé barvy s intenzivnější hořkostí, výraznou plnou chutí a bohatou pěnou, vařený tradiční technologií
Složení: artézská voda z vlastního vrtu 130 m, granulované odrůdy chmele, ječný slad
Minimální doba ležení: 30 dní

Královédvorské pivo Tambor 11 „J. Jakoubek“ polotmavý speciál
Typ: polotmavé speciální sváteční pivo s obsahem alkoholu 4,5 % obj.
Charakteristika: polotmavý speciál vychází z tradičních receptur českých ležáků s použitím lehce pražených odrůd sladu a speciální české odrůdy chmele s harmonickou hořkostí. Vyznačuje se plností a chutí, intenzivní chmelovou vůni a výbornou pitelnost.
Složení: artézská voda z vlastního vrtu 130 m, granulované odrůdy chmele, ječné slady
Minimální doba ležení: 30 dní

Královédvorské pivo Tambor 12 „R.A. Dvorský“ světlý ležák
Typ: světlý ležák s obsahem alkoholu 5% obj.
Charakteristika: prémiový světlý ležák s příjemným aroma, spojující chuť chmelu, sladu s lahodným, nahořklým a svěžím dozvukem, bohatou pěnou a plností.
Složení: artézská voda z vlastního vrtu 130 m, granulované odrůdy chmele, ječné slady
Minimální doba ležení: 35 dní

Královédvorské pivo Tambor 13 tmavý speciál
Typ: tmavé speciální pivo s obsahem alkoholu 5,0 % obj.
Charakteristika: tmavý speciál je pivo barvy rubínu s jemnou nasládlou karamelovou chutí a příjemnou hořkostí, vařené tradiční technologií
Složení: artézská voda z vlastního vrtu 130 m, granulované odrůdy chmele, ječné slady
Minimální doba ležení: 60 dní

Královédvorské pivo Tambor 14 „Klazar“ polotmavý speciál
Typ: polotmavé speciální sváteční pivo s obsahem alkoholu 5,8% obj.
Charakteristika: polotmavý speciál je pivo vhodné pro sváteční příležitost, vyznačuje se zejména plnou lahodnou chutí s výrazným řízem
Složení: artézská voda z vlastního vrtu 130 m, granulované odrůdy chmele, ječné slady
Minimální doba ležení: 70 dní

Piva jsou ve skleněných lahvích 0,5 l a v KEG sudech 15,5 l, 30l, 50 l.
Veškerá piva, jak lahvová, tak sudová, jsou nepasterovaná a jejich trvanlivost je maximálně 45 dní. Uchovávejte v chladu a temnu.
Nepasterované pivo neprochází tepelným postupem pasterizace (zahřátí asi na 65 stupňů Celsia), která zvýší trvanlivost piva. Je to ale na úkor množství živin a biologických látek, které se pasterizací zničí. Nepasterované pivo má zachovány všechny živiny a biologické látky.

Zdroj: www.pivo-tambor.cz

Be Sociable, Share!
Zanechej komentář